Написати огляд літератури на Замовлення

Сроки виконання:
від 14 днів
Гарантія:
4 місяці
Унікальність:
85-95%

Як ми працюємо

Ви ставите перед
нами завдання
Менеджер оцінює
і визначає автора
Оформляється договір і вноситься передоплата
Виконуються роботи
і вносяться необхідні правки

Наші гарантії

Підтримка
  • Швидкі правки
  • Особистий менеджер
  • Допомога 24/7
Захист
  • Повна конфіденційність
  • Офіційний договір
  • Гарантія 12 місяців
Якість
  • Автори – кандидати й доктори наук
  • Перевірка на плагіат
  • Досвід роботи з 2003 р

Відгуки клієнтів

Рейтинг (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Завантаження...
Юлий Константинович 4.9

Обратился в компанию Дегри Сервис для получения помощи в работе над кандидатской диссертацией, могу сказать всем – эта компания действительно делает все, что обещает. Работа подготавливалась по главам и в точно оговоренный срок, правки выполнялись качественно, оказывали консультативную помощь и оплату можно было вносить поэтапно! От работы с вами одни положительные эмоции. Спасибо.

Владимир Михайлович 5.0

В вопросе написания научных статей нет лучше профессионалов, чем Дегри Сервис. Огромная благодарность за серию статей по публичному праву и за помощь в их публикации. Рекомендую всем!

Катерина Павловна 5.0

Не успевала написать научную статью в срок, поэтому обратилась в Дегри Сервис, о чем ни капельки не пожалела. Имея в прошлом «печальный опыт» с заказом работ, могу смело всем рекомендовать эту компанию. Статья прошла рецензирование и проверку на уникальность с первого раза!

Елена Иванова 4.8

Оказали квалифицированную консультацию и помощь в подборе и обработке информации для монографии, все было сделано качественно и в срок. Спасибо.

Катерина Пайчук, КНУ 5.0

Радует, что есть еще такие профессионалы как Дегри Сервис. Заказывала несколько научных статей по экономическому направлению, все они были написаны на высочайшем уровне, и были допущены к публикации с минимальными правками, порадовала высокая уникальность и соответствие требованиям. Спасибо большое за отличную работу, обязательно обращусь к вам еще.

Антоніна 5.0

Дякую за якісно виконане наукове дослідження, я знайшла компанію якій можна довіряти і впевнено всім рекомендую Дергі Сервіс!

Петро Андрійович 4.9

Звернувся в Дергі по рекомендації друга, з метою замовлення наукової статті та її публікації в іноземному виданні. Усі мої побажання було виконано і статтю було опубліковано вчасно. Дякую!

Інна Сергієнко 5.0

Все ідеально, спасибі вам!

Огляд літератури в дисертації займає досить важливе місце. В даному розділі відображаються результати теоретичного дослідження автора. Літературний огляд представляє собою комплексну наукову роботу з систематизації існуючих джерел літератури. А також, за результатами цієї роботи автором робляться свої висновки і пропозиції. Які в подальшому повинні знайти практичне застосування.

Ази написання літературного огляду роз’яснюються в процесі навчання. Але, як правило, цих знань недостатньо при оформленні дисертації. В цьому випадку спрацьовує приказка «краще один раз побачити …». Саме тому важливо аналізувати успішно захищені дисертації і їх результати.

А також, в нашій компанії можна замовити будь-який розділ або навіть підрозділ дисертації.

Огляд літератури для дисертації: про що писати?

При виборі підходу до написання огляду літератури автор орієнтується на рекомендації ВАК, конкретного вищого навчального закладу, інноваційні напрацювання, специфіку тематики, відомі науково-практичні рішення. Важливо врахувати не тільки коректне оформлення цитат і посилань, але і зрозумілий варіант викладу інформації.

Структурно літогляд може оформлюватись у двох видах:

  1. Логічний. Кожному об'єкту дослідження присвячується підрозділ. Концепція має на увазі виклад характеристики зв'язку обраного об'єкта і предмета із суміжними науковими практиками і дисциплінами. У літературному огляді описується роль і значимість досліджуваного об'єкта для соціуму і певної сфери господарювання.
  2. Хронологічний. Матеріал викладається в ракурсі історичного розвитку. Дослідження містить опис переломних моментів і подій в порядку черговості їх настання. Концепція передбачає вказівку значущих гіпотез і їх авторів, характеристику дисонансних аспектів, зазначення ​​ролі та внеску конкретного автора.

У більшості випадків пріоритетним є перший підхід, але в ряді досліджень за такими напрямами як історія, політологія, доречний хронологічний порядок викладу. Також в даному варіанті часто використовується архівна література та інші важкодоступні джерела.

Зверніть увагу! Ключова ознака якості літературного огляду - аналітичний характер. Реферативного викладу недостатньо. Обрана інформація служить лаконічною і ємним викладом досліджуваного проблемного аспекту і безпосередньо пов'язується з завданнями, які реалізує конкретна наукова робота. Обсяг даного матеріалу повинен складатись в межах 20-50 сторінок, в залежності від спеціальності.

Результати компанії

+
років на ринку
України
+
професійний
автор
+
опублікованих
статей
+
успішно
захищених робіт

Порядок співпраці і як замовити

Процедура роботи з компанією Дегрі-Сервіс достатньо проста:

  1. Ви надсилаєте нам завдання на електронну пошту або ж приїжджаєте до нас в офіс (м.Київ)
  2. Наш менеджер аналізує поставлену задачу, погоджує деталі з Вами / автором і повідомляє вартість роботи
  3. Після внесення передоплати в розмірі 50% ми приступаємо до роботи (оплату можна здійснити у нас в офісі або через банк).
  4. По завершенню роботи вноситься доплата і Вам передається повний текст.

Ваша робота на гарантії і тому при виникненні будь-яких зауважень від наукового керівника ми все виправляємо [БЕЗКОШТОВНО].

Також, теоретичний розділ дисертації перевіряється в системі Антиплагіат, що надасть Вам отримати відмінний результат за оптимальною ціною.

Останні статті

    Поле отмеченное как * - обязательное для заполнения.

      Поле відмічене як * - обов'язкове для заповнення.

      Стежте за новими статтями наукового Блогу

      Раз на тиждень отримуйте 100% корисну інформацію про те, як оформляти та писати Дисертації | Статті ВАК | Scopus | WoS

      Натискаючи кнопку "Замовити", я даю згоду на обробку своїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності

      Більше не віжображати