АПРОБАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ДИСЕРТАЦІЇ: ЯК ЛЕГКО І ШВИДКО ПРИЄДНАТИСЯ ДО НАУКОВОЇ СПІЛЬНОТИ

Сроки виконання:
від 5 днів
Гарантія:
4 місяці
Унікальність:
85-95%

Як ми працюємо

Ви ставите перед
нами завдання
Менеджер оцінює
і визначає автора
Оформляється договір і вноситься передоплата
Виконуються роботи
і вносяться необхідні правки

Наші гарантії

Підтримка
  • Швидкі правки
  • Особистий менеджер
  • Допомога 24/7
Захист
  • Повна конфіденційність
  • Офіційний договір
  • Гарантія 12 місяців
Якість
  • Автори – кандидати й доктори наук
  • Перевірка на плагіат
  • Досвід роботи з 2003 р

Відгуки клієнтів

Рейтинг (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Завантаження...
Юлий Константинович 4.9

Обратился в компанию Дегри Сервис для получения помощи в работе над кандидатской диссертацией, могу сказать всем – эта компания действительно делает все, что обещает. Работа подготавливалась по главам и в точно оговоренный срок, правки выполнялись качественно, оказывали консультативную помощь и оплату можно было вносить поэтапно! От работы с вами одни положительные эмоции. Спасибо.

Владимир Михайлович 5.0

В вопросе написания научных статей нет лучше профессионалов, чем Дегри Сервис. Огромная благодарность за серию статей по публичному праву и за помощь в их публикации. Рекомендую всем!

Катерина Павловна 5.0

Не успевала написать научную статью в срок, поэтому обратилась в Дегри Сервис, о чем ни капельки не пожалела. Имея в прошлом «печальный опыт» с заказом работ, могу смело всем рекомендовать эту компанию. Статья прошла рецензирование и проверку на уникальность с первого раза!

Елена Иванова 4.8

Оказали квалифицированную консультацию и помощь в подборе и обработке информации для монографии, все было сделано качественно и в срок. Спасибо.

Катерина Пайчук, КНУ 5.0

Радует, что есть еще такие профессионалы как Дегри Сервис. Заказывала несколько научных статей по экономическому направлению, все они были написаны на высочайшем уровне, и были допущены к публикации с минимальными правками, порадовала высокая уникальность и соответствие требованиям. Спасибо большое за отличную работу, обязательно обращусь к вам еще.

Антоніна 5.0

Дякую за якісно виконане наукове дослідження, я знайшла компанію якій можна довіряти і впевнено всім рекомендую Дергі Сервіс!

Петро Андрійович 4.9

Звернувся в Дергі по рекомендації друга, з метою замовлення наукової статті та її публікації в іноземному виданні. Усі мої побажання було виконано і статтю було опубліковано вчасно. Дякую!

Інна Сергієнко 5.0

Все ідеально, спасибі вам!

Своєчасна і якісна апробація результатів дисертації – спосіб убезпечити дослідження від неточностей. А також, усунути недоліки, перевірити реакцію громадськості і вдосконалити роботу до етапу захисту. В реалізації планів допоможе компанія «Дегрі-Сервіс».

Підготовка наукового дослідження передбачає декілька етапів, одним з яких є апробація дисертації. Фактично це своєрідне тестування результатів на практиці. Винесення напрацювань на обговорення громадськості для виявлення та усунення недоліків. Ступінь достовірності і апробація результатів дисертації – ключові критерії успішності роботи. Також під час захисту може знадобитись Акт впровадження, який можна замовити в нашій компанії

Інші послуи, які можна замовити в нашій компанії є такі: “перевірка на плагіат”“оформлення дисертації” та документи до захисту дисертації.

ДЛЯ ЧОГО ПОТРІБНА АПРОБАЦІЯ ДИСЕРТАЦІЇ?

Вихід на попередній захист передбачає, що претендент повинен отримати висновок, що фіксує практичну значимість кандидатської або докторської дисертації. На цьому етапі виникає питання, що таке апробація.

Планована апробація дисертації може викликати труднощі. Головний ризик полягає в упущенні будь-яких «огріхів», що ускладнить захист у майбутньому. Компанія «Дегрі-Сервіс» пропонує виконати всю необхідну роботу на замовлення і своєчасно проаналізувати і усунути такі помилки, як:

  • нелогічність дослідження, відсутність причинно-наслідкового зв'язку;
  • недоліки в оформленні, невідповідність вимогам і стандартам;
  • невідповідність потрібного науковому рівню;
  • розбіжність між висунутими гіпотезами і окресленими завданнями з концепцією змістовної частини та висновків.

Коли ціна помилки – неотримання наукового ступеня, невиправдані ризики. Автори нашої компанії мають вчені ступені і особисто пройшли шлях від аспіранта до кандидата або доктора наук. Сукупний послужний список включає понад 300 вдало підготовлених дисертацій, які згодом були захищені (Україна).

Результати компанії

+
років на ринку
України
+
професійний
автор
+
опублікованих
статей
+
успішно
захищених робіт

СТУПІНЬ ДОСТОВІРНОСТІ І АПРОБАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ДИСЕРТАЦІЇ ЯК ДОДАТКОВІ ГАРАНТІЇ УСПІШНОГО ЗАХИСТУ

Ви можете замовити апробацію дисертації відразу по мірі завершення роботи над окремою главою. Вже перші вагомі напрацювання повинні формуватися у вивірені положення і тези, публікуватися в наукових джерелах та профільних журналах авторитетного рівня.

Також, в наші компаніїї можна замовити Акт впровадження основних результатів Вашої роботи. 

Ще один спосіб позиціонування матеріалу – виступи на кафедрі з доповідями. З очевидних причин найбільш популярний і значимий спосіб, з допомогою якого проводиться апробація – публікація в журналах ВАК і міжнародних наукометричних базах даних.

Ми можемо терміново та якісно підготувати матеріали для публікацій і виступів, опублікувати статті і виконати супутні послуги для того, щоб планована апробація пройшла успішно. Завжди висилаємо зразок, надаємо абсолютну консультаційну підтримку.

ПОРЯДОК СПІВПРАЦІ

Апробація може здійснюватися на різних рівнях – організаційному, регіональному, загальнодержавному. Ставлення спеціалізованої вченої ради до результатів таких практичних впроваджень теж різне. Цей фактор впливає на запитання, скільки коштує послуга, і як терміново ми можемо видати результат.

Вдалим варіантом є кооперація з більш досвідченими колегами, науковим керівником і, відповідно, спільні публікації у співавторстві. Кожен випадок індивідуальний, і наша команда допоможе вибрати оптимальний варіант. До нас звертається вся Україна, що зручно шляхом дистанційного оформлення замовлення.

Компанія «Дегрі-Сервіс» гарантує абсолютну конфіденційність. Дорожимо вашою репутацією, виправдовуємо довіру і завжди демонструємо лише сумлінне ставлення за принципом «як для себе».

Останні статті

    Поле отмеченное как * - обязательное для заполнения.

      Поле відмічене як * - обов'язкове для заповнення.

      Стежте за новими статтями наукового Блогу

      Раз на тиждень отримуйте 100% корисну інформацію про те, як оформляти та писати Дисертації | Статті ВАК | Scopus | WoS

      Натискаючи кнопку "Замовити", я даю згоду на обробку своїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності

      Більше не віжображати